BFT

BFT Instinct Reloaded spinnspö

1 151,20 kr 1 945,71 kr
I lager    Sponsrad länk för Happy Angler

BFT Reloaded är en spöserie full av högklassiga klingor. Denna spöserie är en fortsättning på den populära Instinct-serien, med härliga uppdaterade Reloaded-modeller. Split-handtag, titanspöringar och rullfästen i kolfiber är en del av finesserna i dessa spön med fantastisk aktion. Klingorna är tillverkade i en blandning av kol- och glasfiber, vilket ger lätta spön som böjer sig rätt och har bra uttröttningsegenskaper. Rullfästet i kolfiber ger en utmärkt känsla mellan rulle och klinga, så att du faktiskt kan fiska ”by the instinct”.

BFT Instinct Reloaded 8,6'' H, Pike Versatile XL -180g
Som namnet anger ett mångsidigt gäddspö för XL-gäddbeten. Lätt, kraftigt och snabbt spö som låter dig slunga stora beten långt och exakt. Klassiskt gäddspö!

BFT Instinct Reloaded 7,6'' H, Tournament Pike -120g
Tournament Pike-spöet är avsett för lättare gäddbeten, som shadar. Spöet har snabb aktion och ”djup ryggrad”, vilket gör det till ett perfekt ”run n gun”-spö. Alltså ett spö för fiske där man söker rätt gäddställe genom att snabbt kasta betet olika långt bort. Då är det bra med en relativt kort och lätthanterlig klinga.
BFT Instinct Reloaded 7,10'' H, Pike Versatile -130g
Pike Versatile är ett mångsidigt gäddspö. Passar jerkbaits, spinnare m.m. Lite kortare klinga för exempelvis fiske från båt.

BFT Instinct Reloaded spinnspö finns i kategorin Fiske - Spön - Spinnspön. BFT är ett av våra märken som säljs direkt av Happy Angler.

Läs mer…