BKK

BKK Silent Chaser Harpax Darting LRF micro jiggskalle 5 st/pkt #6 2,5g

34,42 kr 68,95 kr
I lager    Sponsrad länk för Happy Angler

BKK Silent Chaser Harpax Darting LRF är högklassiga mikrojiggskallar med BT-korrosionsskydd och ytterst vassa krokar. Som namnet anger är de avsedda att användas med små och smala jiggar. Prisma Darting LRF-jiggskallarna är formade så att betet rör sig aggressivt, som en pil, och de gör sig bäst i svagt strömmande eller stillastående vatten. Smitt skaft.

Mycket bra val för mikrojiggar och tunna larvjiggar. Många använder också mikrojiggskallar med mindre ”normalstora” jiggar när de exempelvis vill fiska abborre i ytvattnet. Ytterst effektiv kombination!

• BT - BRIGHT TIN-yta. Glänsande tennaktig yta som också gör jiggskallen till en huggpunkt. Mycket hög korrosionsbeständighet. Passar därför också vädigt bra för saltvattenbruk.

BKK fick sin början i Poyang i Kina år 1856. Familjen Zhans 16-åriga son tillverkade då BKK:s första krok för att hjälpa de lokala fiskarna att få mer fisk. I dag har BKK en fabrik som sysselsätter cirka 600 anställda samt kontor i Japan och Shanghai. Passionen för fiske driver BKK till ekologisk produktutveckling och tusentals fiskare jorden runt litar på den passionen!

Från och med 1957 har det japanska priset Good Design Award beviljats för de mest innovativa designerna i olika branscher. BKK är det första varumärket inom fiske som beviljats priset.

BKK Silent Chaser Harpax Darting LRF micro jiggskalle 5 st/pkt #6 2,5g finns i kategorin Fiske - Fisketillbehör - Jiggskallar och jiggskruvar. BKK är ett av våra märken som säljs direkt av Happy Angler.

Läs mer…