Daiwa

Daiwa Laguna XT spinnspö

519 kr
I lager    Sponsrad länk för Happy Angler

Daiwa Laguna XT är en ny förbättrad version av det välkända Laguna-spöet! Det har ett praktfullt yttre och fantastiska egenskaper för den här prsiklassen. Laguna XT är ett perfekt val för dig som tänker börja fiska, men är inte så dumt för lite längre hunna fiskare heller.
Laguna XT 213cm 5-25g är ett bekvämt och känsligt spö, perfekt för exempelvis abborrfiske med olika typer av beten som jiggar, blade baits, spin tails och mycket mer. Spöt har medium light / fast aktion och väger 120g.
Laguna XT 235cm 30-80g är ett spö med utmärkt pris-prestandaförhållande för modernt precision- och livefiske efter gös och gädda. Dess längd (7'7 ) är perfekt för att göra noggranna kast och har tillräckligt med kraft för att hantera aggressiva hugg. Spöt har heavy / fast aktion och väger 170g.
Laguna XT 244cm -120g är ett verktyg för gösfiskare med ett överkomligt pris. Det har den perfekta längden och betesrekommendationen för allroundfiske efter gädda när man använder gäddshadar, jerkbaits, stora skeddrag och andra tyngre beten. Spöt har extra heavy / fast aktion och väger 200g.
• Kolfiberklingor
• LS-spöringar
• Split-korkhandtag
• PTS-rullfäste
• Fungerar med flätlinor

Daiwa Laguna XT spinnspö finns i kategorin Fiske - Spön - Spinnspön. Daiwa är ett av våra märken som säljs direkt av Happy Angler.

Läs mer…