Daiwa

Daiwa Lure & Stinger Box betesask

139 kr 253,18 kr
I lager    Sponsrad länk för Happy Angler

Daiwa Lure & Stinger Box betesasken är speciellt utformad för förvaring av fiskeutrustning såsom krokar och stingrar. Lådan erbjuder ett systematiskt sätt att hålla dina fiskeredskap skyddade och organiserade. Beteslådans kompakta design och noggrant övervägda mått, 29 x 20 x 4 cm, gör den till en idealisk partner både för förvaring hemma och för fisketurer.
Egenskaper:
• Rymlig förvaring: Beteslådans mått är designade för att maximera lagringsutrymmet så att du bekvämt kan ha alla nödvändiga tillbehör på samma plats.
• Mångsidighet: Denna ask är inte bara för förvaring av krokar. Den är den perfekta lösningen för att organisera en mängd olika fisketillbehör, som små skeddrag, jigghuvuden och stinger-riggar.
• Hållbar konstruktion: Tillverkad av hållbara material, Daiwa Lure & Stinger Box beteasken är designad för att möta fiskets krav och skydda dina tillbehör.
• Mått: 29 x 20 x 4 cm

Daiwa Lure & Stinger Box betesask finns i kategorin Fiske - Fisketillbehör - Betesväskor och betesaskar. Daiwa är ett av våra märken som säljs direkt av Happy Angler.

Läs mer…