Jenna Vaaput

Jenna Vaaput M130 13 cm wobbler Pipuke

169 kr
I lager    Sponsrad länk för Happy Angler

Jenna Vaaput 130 mm lång göswobbler med sadelsked, lämpar sig utmärkt även för fiske av gädda och stor abborre. Detta bete som provfiskats och trimmats i bassäng är tillverkat med finsk yrkesskicklighet som handarbete i Tammela kommun i hjärtat av Egentliga Tavastland. Wobblern är ett konststycke som tagits fram av erfarna tävlingsfiskare genom tålmodigt utvecklande, testande och provfiskande. Det bästa som finns på marknaden!
Med grundinställningar simmar wobblern behärskat med svängande sidor och rent ut sagt oemotståndligt för rovfiskarna. Den rekommenderade draghastigheten är 3,0 - 3,8 km/h. Betet dyker med rekommenderad draghastighet och 30 meters lina till cirka 2,5 meters djup. Genom att släppa ut mindre lina får man betet att gå grundare så att man kan fiska också i grundare vatten.
Om du fiskar i en sjö där du fångar fisk med en något större rörelse på wobblern, vrider du bara försiktigt på nosringen med tång nedåt så ökar rörelsen och motsvarande, om du vill minska rörelsen, vrider du ringen uppåt.
Jenna Vaaput-wobblerna tillverkas som handarbete av Joonas Niskanen, som har gedigen erfarenhet och är en välkänd trollare och wobblertillverkare.
• Målfiskar: gös, gädda och abborre
• Rekommenderad draghastighet: 3,0-3,8km/h
• Simdjup: 1,0-2,5 meter
• Kvalitetskrokar, BKK Black Nickel storlek 6
• Varje wobbler har provfiskats
• Tillverkas för hand i Finland

Jenna Vaaput M130 13 cm wobbler Pipuke finns i kategorin Fiske - Beten och drag - Wobblers. Jenna Vaaput är ett av våra märken som säljs direkt av Happy Angler.

Läs mer…