Ruthless Fishing

Ruthless Reaper 4,5 cm wobbler GF21

119 kr
I lager    Sponsrad länk för Happy Angler

Ruthless Reaper-wobblerna tillverkas som handarbete i Europa. De är mångsidiga och lämpar sig utmärkt för både trolling och kastfiske. Wobblern fiskar effektivt i både stillastående och strömmande vatten tack vare sin darrande rörelse. Ruthless Reaper är ett slankt bete som gillas av såväl öring, abborre och regnbåge som sik, harr och asp.

Wobblern är sinking, alltså sjunkande, och långkastad och om du låter den sjunka innan du börjar veva in kan du också fiska djupare än i ytvattnet med den. I trolling är Reaper en riktig läckerbit särskilt för abborre och större sikar som jagar småfisk som samlats nära stränder och på grundare ställen.

Ruthless Fishing-wobblerna tillverkas och målas som handarbete. Varje wobbler provfiskas i bassäng för att garantera att den simmar rätt. För att maximera krokningsförmågan är wobblerna utrustade med ytterst vassa VMC-trekrokar. Kroppens längd: 4,5 cm Vikt: 6 g Simdjup: 0,3 – 1,5 meter Flytförmåga: Sjunkande/Sinking.

Ruthless Reaper 4,5 cm wobbler GF21 finns i kategorin Fiske - Beten och drag - Wobblers. Ruthless Fishing är ett av våra märken som säljs direkt av Happy Angler.

Läs mer…