Savage Gear

Savage Gear WP Rollup 5 L vattentät väska

119 kr 188,26 kr
I lager    Sponsrad länk för Happy Angler

Savage Gear WP Rollup 5 L vattentät väska är ett utmärkt val för exempelvis lätt kast- och kustfiske. Väskan har en praktisk rullbar och klickbar förslutningsmekanism som håller innehållet torrt under alla förhållanden. En justerbar avtagbar axelrem medföljer som gör det enkelt och bekvämt att bära väskan.
Väskan är tillverkad i vattentätt PVC 500D TARPAULIN-material, vilket garanterar hållbarhet och skyddar din utrustning från fukt. Väskans volym är 5 liter och den är utformad för att vara precis lagom stor för att rymma nödvändig utrustning för lätt fiske.
Savage Gear WP Rollup Bag 5L är en mångsidig och lätt axelväska som passar perfekt för dagsutflykter, fisketurer eller till och med transport av fotoutrustning. Väskan är lätt att rengöra på insidan, och dess avtagbara axelrem gör det möjligt att använda den som en tillbehörspåse inuti en större ryggsäck eller väska. Med en vikt på cirka 250 gram är denna väska ett utmärkt val för alla som uppskattar hållbar, praktisk och vattentät fiskeutrustning.
• Vattentätt 500D PVC-tyg
• Justerbar rem
• Volym 5 L
• Vikt ca 250g

Savage Gear WP Rollup 5 L vattentät väska finns i kategorin Fiske - Fisketillbehör - Betesväskor och betesaskar. Savage Gear är ett av våra märken som säljs direkt av Happy Angler.

Läs mer…