Shimano

Shimano Catana FE haspelrulle 2500

579 kr
I lager    Sponsrad länk för Happy Angler

Shimano Catana FE är en fortsättning på den ytterst populära Catana-serien! Catana är ett mycket bra val för många slag av fiske med allt från lätta beten till större, exempelvis gäddbeten! Catana ser fantastisk ut och prestandan är anmärkningsvärd i den här prisklassen.

Du märker direkt den bättre balansen som Shimano åstadkommit med sin nyaste G Free-design. Denna design hittas i de bästa Shimano-rullarna och underlättar fiskandet på långa fisketurer. Den smidiga vevningen kommer sig av tre högklassiga kullager i rostfritt stål i kombination med ett rullager, som garanterar god prestanda när du tampas med riktigt stora fiskar. Precis som andra Shimano-rullar av toppklass har Catana en AR-C-konstruktion som tillsammans med Varispeed II-linuppläggningen förbättrar kastlängderna och precisionen med såväl nylon- som flätlinor.

Ditt kanske svåraste val är att välja storlek på Catana. Storlekar finns från 1000 för lätt finessfiske till 4000 som är perfekt för stora beten. Vilken du än väljer kommer Catana att ge dig många spännande fiskeupplevelser och fina fångster!

• Zinc Diecast-växlar
• XT-7 G-FREE-kropp
• Kallsmidd ARC-spole i aluminium

Shimano Catana FE haspelrulle 2500 finns i kategorin Fiske - Rullar - Haspelrullar. Shimano är ett av våra märken som säljs direkt av Happy Angler.

Läs mer…