Shimano

Shimano Yasei spinnspö Crankbait 220cm 8-24g

2 109 kr
I lager    Sponsrad länk för Happy Angler

Shimano Yasei AX Perch-spöna är avsedda särskilt för abborrfiske. Yaseis klinga är kraftig och lätt - ett perfekt abborrspö! Spöet är responsivt och du kastar enkelt även lätta beten med det. Spöet är förstås också prima att kroka abborren med. Och abborren hålls på kroken eftersom Yasei AX följer abborrens rörelser smidigt så att fisken inte lossnar så lätt.

Yasei AX Perch-spöna har en High Modulus Full Carbon-kolfiberklinga som är byggd med Hi-Power X-teknik och en nanoblandning. Detta minimerar vridningen när du kastar eller drillar fisken. Den högklassiga klingkonstruktionen minskar spöets totalvikt utan att för den skull pruta på kraften eller känslan - ett spö som är skönt att fiska med alltså. För att förbättra prestandan ytterligare är spöna utrustade med högklassiga Fuji Alconite K-spöringar, som är lätta men ytterst starka och passar både flät- och nylonlinor. Helt i enlighet med den högklassiga designen är Fuji IPS-rullfästet kombinerat med ett skräddarsytt EVA-handtag, vilket ger setet ett stiligt modernt utseende som passar bra ihop med den fantastiska fiskekänslan.

Levereras i en spöpåse av hög kvalitet.

Shimano Yasei spinnspö Crankbait 220cm 8-24g finns i kategorin Fiske - Spön - Spinnspön. Shimano är ett av våra märken som säljs direkt av Happy Angler.

Läs mer…