Shimano

Shimano Yasei spinnspö Pike XH 250cm 40-120g

2 229 kr
I lager    Sponsrad länk för Happy Angler

Shimano Yasei Pike-spöna är utvecklade särskilt för gäddfiskare som uppskattar ett högklassigt spö med både känslighet och styrka. Yaseis klinga är trots styrkan lätt, vilket gör att du kan fiska hela dagen utan att anstränga händerna alltför mycket. Så fort du provar ett Yasei AX Pike-spö känner du den snabba aktionen och kastpotentialen. Klingornas nedre del är laddad med extra kraft så att du kan kasta längre och därigenom fiska över större områden.

Yasei AX Pike-spöna har en High Modulus Full Carbon-kolfiberklinga som är byggd med Hi-Power X-teknik och en nanoblandning. Detta minimerar vridningen när du kastar eller drillar fisken. Spönas högklassiga klingkonstruktion minskar spöets totalvikt vilket gör det lättare att använda, men behåller ändå kraften som behövs för att kasta tunga beten och drilla stora fiskar. För att förbättra prestandan ytterligare är spöna utrustade med de nyaste Fuji Alconite K-spöringarna, som är lätta men ytterst starka och passar både flät- och nylonlinor. Helt i enlighet med den högklassiga designen är Fuji IPS-rullfästet kombinerat med ett skräddarsytt EVA-handtag, vilket ger setet ett stiligt modernt utseende som passar bra ihop med den fantastiska fiskekänslan.

Levereras i en spöpåse av hög kvalitet.

Shimano Yasei spinnspö Pike XH 250cm 40-120g finns i kategorin Fiske - Spön - Spinnspön. Shimano är ett av våra märken som säljs direkt av Happy Angler.

Läs mer…