Eumer

Spintube Pike 35 g kastfluga gul/orange/hologuld tinsel

179 kr
I lager    Sponsrad länk för Happy Angler

Visst vore det kul att en gång få så stora fiskar att du inte behöver hitta på fiskehistorier?! Med Spintube Pike ökar dina möjligheter märkbart. De hör till våra överlägset mångsidigaste och mest använda gäddbeten på hav, sjö och älv! Spintube Pike är gäddtåligt eftersom det är utrustat med en slitstark stålvajer. Det har en stor enkelkrok som möjliggör gäddfiske även i vass och sjögräs utan att hela tiden fastna. Betet är tillverkat av naturhår, vilket gör det mycket livfullt. Betet byter storlek mitt i fiskandet eftersom håren trycks ihop under invevningen och breder ut sig när betet stannar. Där får gäddan något att fundera på. Denna 35g modell är långsamt sjunkande.

Långsamt sjunkande Spintube Pike är som bäst i kallt vatten, vår och höst, när gäddan äter i grunt vatten. Då lönar det sig att fiska betet långsamt eftersom gäddorna är lite tröga när vattnet är kallt. På sommaren fungerar denna modell som ytbete eller i grunda näckrosbestånd.

Spintube Pike 35 g kastfluga gul/orange/hologuld tinsel finns i kategorin Fiske - Beten och drag - Kastflugor och leechar. Eumer är ett av våra märken som säljs direkt av Happy Angler.

Läs mer…