Sportex

Sportex Bassista Finesse haspelspö 205cm 5-14g

2 199 kr 2 579 kr
I lager    Sponsrad länk för Happy Angler

Sportex Bassista Finesse är en mycket modern och högklassig spöserie! Serien är utvecklad för finessfiske med små wobbler, jiggar, bladebaits, mikrojiggar m.m. Klingorna som är tillverkade i japansk kolfiber med fantastisk prestanda och 4X-Cross-teknologi garanterar dig alltid kraft, precision och känslighet. Dessa spön gör det enkelt att fiska betet på rätt sätt. Bassista Finesse-spöna har utöver japanska kolfiberklingor även Fuji F-spöringar och Fuji-rullfästen. Bassista Finesse-spöna har snabb aktion.

Sportex – spön sedan 1949
Tyska Sportex har tillverkat premiumspön av toppkvalitet i över 70 års tid. Du känner igen Sportex på klingorna och klingan bestämmer spöets natur! Sportex är en av Europas äldsta spötillverkare och en mycket betydande sådan, särskilt när det gäller spön i premiumklassen. Varje Sportex-spö tillverkas för ett visst ändamål, så du kan vara säker på att spöet har en noggrann produktutveckling bakom sig och att det är av utmärkt kvalitet. Sportex-klingornas känslighet, låga vikt och komponenter är i en klass för sig och den klassen är Premium!

Sportex Bassista Finesse haspelspö 205cm 5-14g finns i kategorin Fiske - Spön - Haspelspön. Sportex är ett av våra märken som säljs direkt av Happy Angler.

Läs mer…